Gellukig 2006
Door: Timo
Blijf op de hoogte en volg Timo
02 Januari 2006 | Nieuw Zeeland, Te Puke
Nou ik wilde met Jess en mn familie naar Mount Manganui gaan daar is ieder jaar een heel groot strandfeest met oud en nieuw, helaas konden we daar geen camping vinden want die waren natuurlijk helemaal volgeboekt en wild camperen werd ons ten strengste afgeraden omdat er veel gedronken en gejat wordt.Daarom hadden we een camping iets verder geboekt en een taxi besteld die vervolgens niet op kwam dagen. Helaas geen strandfeest dus! Maar toen hebben we het op de camping nog erg leuk gemaakt en was er dus niks aan het handje tot laat in de avond buiten gezeten en het was prachtig en lekker warm weer dat is ook wel een keertje lekker feesten.
Verder zijn jessica en ik nog bij vrienden geweest, de mensen waar ik een maandje mee gewoond heb tijdens het werken dat was ook erg gezellig, ook zijn we nog naar een thermaal actief gebied geweest waar we een geyser hebben gezien en nu zijn we weer lekker rond aan het reizen over het noordeiland, ons plan is om eerst naar de vulkanen te gaan in het midden van het n-eiland dan naar de west kust daar schijnen ze de beste golven te hebben dus lekker op het strand en in de zee vertoeven dan langzaam aan naar het noorden om mischien de gloeiwormgrotten te zien en dan uiteindelijk helemaal naar het noorden voor ons laatste weekje. En dan is het weer werken voor mij.
Genoeg hoe is iedereen het nieuwe jaar ingegaan ik zou erg graag horen hoe het iedereen gaat en wat jullie goede voornemems zijn en waneer die weer verbroken zijn enz.
Nou hoop dat het goed gaat met iedereen en dat ik snel weer eens iets van jullie hoor.
Groeten Lators
02 Januari 2006 - 08:18
Fam. Van Dormalen:
Hallo Timo, Jessica en de rest van de familie.
Allereerst wensen wij jullie ook een gezond en fijn jaar toe en dat je nog maar heel veel bijzondere ervaringen en ontmoetingen mag hebben op je (jullie) reis.
In het Zutphense hebben we de jaarwisseling rustig met z'n 3en doorgebracht, Fred was grieperig, maar Jord is na 12 uur nog wel met vrienden (en vriendin) de stad in geweest. Mike heeft samen met Ellen (zijn vriendin) ook met vrienden gevierd. Céline en Jeftha waren op Machu Pichu in Peru, ze hebben nog gebeld. Onze goede voornemens zijn om gezond te blijven en het gezellig te hebben en die gezelligheid zo veel mogelijk delen met anderen. Oh ja we nemen ons ook voor een boerderij te verbouwen haha. Ons lijken jullie voorgenomen plannen en route geweldig, jullie zitten toch echt in een van de mooiste gebieden ter wereld geloof ik. Geniet er veel van en zoals altijd pas goed op elkaar en blijf gezond. Groeten aan iedereen en heel veel liefs van ons.
Anne-Marie. -
03 Januari 2006 - 08:54
Antoooon:
Timo, leuk te hebben gehoord van je tijdens oud en nieuw er was natuurlijk weer feest op de jpcoen. We hebben je gemist dit jaar! Maar zo te horen heb je het naar je zin gehad in new-zealand met jessica en je familie. Mijn goede voornemens voor dit jaar zijn een huisje kopen. Ben inmiddels druk bezig met hypotheken en dat soort onzin. Heb nu ook lekker de tijd aangezien het vakantie is. Nenji, ik spreek je snel weer. Doe de groeten aan die lekkere vriendin van je en geniet! Lateralis Antoooon -
04 Januari 2006 - 13:57
Helen En Isa:
Hey reisluitjes,
ff een bericht van Isa zelf. Mijn goede voornemens dit jaar zijn: leren lopen, maar niet teveel tegen mama en papa aan botsen..dat doet au. Ook ga ik m'n best doen om veel poepluiers te maken(dat wordt trouwens echt geen probleem). Verder zou ik wel graag willen reizen, want ik wordt aangestoken door deze leuke reisverhalen. Jullie ook nog de beste wensen en till the next story. xxx + babyspuugjes Isa -
08 Januari 2006 - 13:40
Mama:
Hallo timo en Jessica!
We zijn weer in Holland! Hebben een goede reis gehad. Wel heel vermoeiend. Tirza is misselijk geweest. Iedereen heeft nu heel lang geslapen, behalve pappa, maar wel lang genoeg. Hij heeft het nu heel koud, dus jetlag neem ik aan. het is hier voor ons gevoel erg koud en het is zeer grijs, saai weer! Wat dat betreft wil ik wel weer terug, maar ik ben ook blij dat we er weer zijn. We hebben het heel fijn gehad in N.Z. en vonden de week met jullie ook heel gezellig en tof. Voor Jess begint het nu ook op te schieten, helaas. Geniet nog maar goed van elkaar, dat zal wel lukken, neem ik aan!
Ik ga nu verder met mijn mails en post. Niet e krap, zoveel!
Liefs en groetjes van mamma.
P.s. Goede reis alvast gewenst, Jessica! -
12 Januari 2006 - 15:21
Raimon:
yo timo, jij ook nog de beste wensen!! klinkt lekker oud en nieuw in warm weer, lijkt me wel appart hoor! k heb n hele chille wintersport gehad met kerst in saalbach een meter vijftig sneeuw hinterglemm,en een gruwelijk dronken oud en nieuw in breda!!!waarvan k nog lang ziek ben geweest,hahaha!
intussen weer hard aan de stage,je kent de klappen van de zweep;wel weer n goede stagebeoordeling binnen...t blijft op rolletjes lopen.
werk ze weer!
groetjes en de mzzls
voornemens???? maar es mn diploma halen deze zomer?!!!!! -
16 Januari 2006 - 07:55
Jess:
hee liefje,
nou ik ben weer in de ijstijd beland.. hmm ach het is ergens ook wel relaxt om thuis te zijn maar ik mis je wel we hadden echt een coole reis gemaakt he?! kuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuus -
16 Januari 2006 - 22:03
Joppe En Twaaan:
Hé kerel, alles goed?
Zeker weer rustig zonder jessica. Hoop dat je het naar je zin hebt? Schrijf ons eens iets meer! haha, weet ook wel dat je het druk hebt, weet nog goed dat ik in het buitenland zat. Nooit tijd voor die stomme mail. Geniet maar lekker van je vrijheid want je komt thuis van een koude kermis! Wanneer kom je weer terug? Hoop toch stiekem weer snel weer wat van je te horen. Lateralis, Jop en Ton -
29 Januari 2006 - 11:28
Jill:
Hoi Timo! Ben je al bij je nieuwe werkgever aangekomen? Ik was blij Jess weer te zien, maar jij zal haar wel missen denk ik. Nog even! Ik ben op familie bezoek geweest in West Virginia - dat ging erg goed, en heb ik ook weer kontact met mijn stiefbroer die ik erg lang niet meer gezien had. Tot in april en geniet nog van je avontuur. xo Jill -
11 Februari 2006 - 18:59
De Van Dormalens:
Ha die Timo.
Terwijl jij misschien op dit ogenblik nog op een oor ligt rijden je ouders naar het Zutphense en kunnen we weer eens lekker bijkletsen. Hun verhalen horen over N-Z en ook over hoe het nu met je gaat. We blijven enigszins verstoken van laatste nieuws of het moet via Tirza en Jord zijn die elkaar nog wel eens op MSN ontmoeten. Maar die vertellen uiteraard ook niet alles.
Heb je het nog naar je zin of wat? Genoeg kiwi's geplukt, Maori dansjes geleerd, ruige bergen gezien en verzadigd van alle indrukken behoefte gekregen aan een gewoon bord erwtensoep, schaatswedstrijden op t.v. (Olympische Spelen in Turijn) Het 1e zilver is binnen. en gewoon tegen de gure wind in trappen in het Nederlandse.
Ach Timo hier is het net zo gewoon voor ons als daar voor hen en jou. Maar toch... blijf nog genieten van alles wat je meemaakt, alle verschillende ontmoetingen die je hebt en ervaringen die je opdoet. Je kindskinderen zullen het later nog hebben over opa Timo die zoveel avonturen heeft beleefd. Voor nu wensen we je zoals altijf: pas goed opjezelf en geniet. Laat je binnekort weer wat van je horen/zien?
Groetjes Fred, Jord, Anne-Marie.
p.s. Mike zit in Ecuador bij z'n zus voor een maandje.
Jullie hebben allemaal zoveel te vertellen straks, geweldig.
Doei en tot gauw.