hallo dan luitjes - Reisverslag uit Christchurch, Nieuw Zeeland van Timo Lange - WaarBenJij.nu hallo dan luitjes - Reisverslag uit Christchurch, Nieuw Zeeland van Timo Lange - WaarBenJij.nu

hallo dan luitjes

Door: Timo

Blijf op de hoogte en volg Timo

17 December 2005 | Nieuw Zeeland, Christchurch

Hee alles goed met een ieder relaxed om te horen dat je stage zo goed is gegaan ray dat zijn de betere berichten natuurlijk. Je wordt echt wel een goeie wees niet bang zijn.

Nou echt een hele mooie mooie reis gehad deze weken met jessica vandaag hebben we al 3500 kilomter gereden en slechts op 4 campingsgeslapen. meestal zijn we aan het wild camperen aan de mooiste meren, kusten en andere uberchillende plekjes, natuurlijk veel mooie kiekjes gemaakt die ik graag met jullie zou willen delen maar ik denk dat ik te weinig tijd heb we zien wel nog 10 min over ( en jessica heeft de kabel)
Daarom kan ik jullie adviseren om ook de volgende pagina te bezoeken ( Jess is ook een betere schrijver dan i( maar blijf natuurlijk wel Aub mijne ook bezoeken please)).Ok komtiedanhe WWW.JESSICAOPREIS.WAARBENJIJ.NU ok wel bezoeken dus voor de mooie kiekjes en een klein hallootje natuurlijk.

Nou nu gaat mn tijd eraan probeer nog een fotootje te plaatsen en hoop dat jullie snel reageren Toedeledokie dan maar weer

• 17 December 2005 - 12:29

Wouter:

Yow Timo.

Beter dat je het zo chill hebt. Even een vraagje heb je mijn toegestuurde shit al ontvangen??

• 21 December 2005 - 10:47

Jill:

Hoi Timo! Wat een prachtige reis maken jullie! We genieten van de foto's en de reis avonturen! Nou, wij maken ook heel wat mee hier hoor. Bijv. heb ik gisteren meegedaan aan de Grote Nederlandse Dictee (98 fouten) - life in the fast lane, old buddy! Mochten we je niet te pakken krijgen met Kerst stuur ik jou en Jess een grote kus met deze mailtje. Groeten aan je ouders en Jon en Tierza. Merry Christmas en denk niet aan ons, hier in de motregen (of is het mot regen? nee he?) xoxo Jill

• 23 December 2005 - 21:04

Anne-Marie Van Dormalen:

Hallo Timo,
    We hebben je raad opgevolgd en ook de site van Jessica bekeken en ze schrijft leuk, ook wat meer foto's gezien nu. Jullie zijn te benijden met zo'n geweldige reis. We willen jullie heel leuke en gezellige kerstdagen wensen en vooral een geweldig nieuwjaar met nog veel meer mooie en bijzondere ervaringen op je reis. Groeten ook aan de rest van de familie en zoals steeds blijf gezond en geniet ervan. Liefs van Fred, Anne-Marie en Jord.

• 28 December 2005 - 19:46

Jill:

Hey Timo! Hoe is het met jullie? Het was vast ontzettend leuk om je familie weer te zien, en ook vreemd om een warme kerst mee te maken. Hebben jullie samen gekampeerd? Ik wens je een avontuurlijk, gezond en blije 2006 en kijk uit naar jullie berichten en foto's. xoxo Jill